Välkommen att

provträna hos oss!

Är du nyfiken på hur gymmet ser ut och ur det är att träna på Urban Movement? Välkommen in på en gratis provträning måndagar och torsdagar 15-18 samt tisdag 11-12. Vi visar dig gymmet och svarar på dina frågor.

Bra att veta

Är provträning bindande?

Nej. Att provträna innebär inga som helst förpliktelser från din sida. Vi hoppas dock att du ska tycka det är såpass bra och trevligt att du vill komma tillbaka.

När kan jag provträna?

Det finns lämpliga tider vid registrering, detta för att någon i personalen ska kunna vara på plats för att ta hand om just dig.

Jag är orolig för corona

Det är vi alla och därför ser vi städ och hygien som en extremt viktig del av vår verksamhet. Det finns också rengöring och desinfektion utplacerat i lokalerna. Tar vi alla vårt ansvar tillsammans minimerar vi riskerna.

Jag har gjort olika resor under tidens gång. Men kan dela med mig av vårens deff. Ett 12 veckor långt kost och träningsschema följdes till 100%, inget fusk, inga missade träningar eller cardio tillfällen. Det resulterade i -11 kg på vågen (vilket inte är intressant) - 7 cm runt Bröstkorgen, - 12 cm i midjan, - 10 cm runt höfterna, - 2 cm runt armarna. Gick från någonstans runt 18-20 fett% på kroppen till att landa på 8,1 fett%. Lärde mig vikten av att sätta ett slutmål, delmål och följa en plan. Känslan när man infriade alla punkter och slog alla uppsatta mål, är oslagbar. Det slår allt.

Johan Eriksson Cander

Sedan jag började träna har jag gått upp över 10 kg i muskler, om inte mer nu. Man ska tro på sig själv och att med hårt jobb kommer resultaten även om du inte ser det direkt. Våga utmana dig själv! Du kommer bli , piggare, starkare o rörligare.

Fredric Corneliusson

Sedan jag började med pt-smallgroup har jag fått möta mig själv på ett helt annat plan. Tack vare coachning har jag upptäckt hur stark jag faktiskt är och vilka områden som min kropp behöver utveckla mer i för att bli "jämnstark".

Malin, 35 år