Våra grymma medlemmar

Success Stories

Jag har gjort olika resor under tidens gång. Men kan dela med mig av vårens deff. Ett 12 veckor långt kost och träningsschema följdes till 100%, inget fusk, inga missade träningar eller cardio tillfällen. Det resulterade i -11 kg på vågen (vilket inte är intressant) - 7 cm runt Bröstkorgen, - 12 cm i midjan, - 10 cm runt höfterna, - 2 cm runt armarna. Gick från någonstans runt 18-20 fett% på kroppen till att landa på 8,1 fett%. Lärde mig vikten av att sätta ett slutmål, delmål och följa en plan. Känslan när man infriade alla punkter och slog alla uppsatta mål, är oslagbar. Det slår allt.

Johan Eriksson Cander

Sedan jag började träna har jag gått upp över 10 kg i muskler, om inte mer nu. Man ska tro på sig själv och att med hårt jobb kommer resultaten även om du inte ser det direkt. Våga utmana dig själv! Du kommer bli , piggare, starkare o rörligare.

Fredric Corneliusson

Sedan jag började med pt-smallgroup har jag fått möta mig själv på ett helt annat plan. Tack vare coachning har jag upptäckt hur stark jag faktiskt är och vilka områden som min kropp behöver utveckla mer i för att bli "jämnstark".

Malin, 35 år

Jag kan göra riktiga armhävningar nu, har ingen värk i kroppen, upplever mindre migrän och jag känner mig friskare och starkare. Tveka inte utan testa.

Marie Lindqvist, 45 år

Vill du boka provträning?