TONA - TRÄNING ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

TRÄNING EFTER JUST DINA BEHOV

Vill du ha en träningsupplevelse som verkligen passar dig? Välkommen till vårt personliga gym. Här har du alltid en tränare vid din sida när du dyker upp på ditt obokade pass, och du kan vara säker på att allt är skräddarsytt efter dina individuella behov och mål..

Första gången du tränar i våra avancerade digitala PT-maskiner, anpassar vi dem helt efter din nuvarande nivå och dina drömmål. All din framsteg sparas i ditt personliga armband, så nästa gång du tränar är det bara att logga in, och din personliga tränare i maskinen hjälper dig att fortsätta mot dina mål.

Men det är inte allt! Vi erbjuder också en världsklassig konditionsträning. När du är klar med träningen kan du koppla av med en uppfriskande proteindrink i vår avslappnade lounge. Behöver du duscha på plats? Inga problem - vi har individuella badrum för din bekvämlighet.

Vi vill att du ska uppleva träningsglädje och framgång på dina egna villkor. Därför erbjuder vi inga standardlösningar, men istället har vi tre huvudsakliga spår: Transformera, Tona och Förverkliga, som du kan välja mellan. Dessutom har du friheten att välja ett medlemskap som passar din livsstil, vare sig det sträcker sig över ett år eller bara en månad i taget. Vi skräddarsyr alltid en lösning som passar dina individuella behov och mål, och du kan alltid prova oss riskfritt i 21 dagar innan du bestämmer dig.

Läs vad våra kunder har att säga om oss genom att klicka här och upptäck hur vår personliga och mysiga ”klubb” kan hjälpa dig att uppnå dina träningsmål på ett sätt som verkligen fungerar för dig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.