Motivation

Har du alltid motivation till att borsta dina tänder?! Nej, du bara gör det eller hur? Har du alltid motivation till att gå upp på morgonen?

Har du alltid motivation till att borsta dina tänder?!
Nej, du bara gör det eller hur?
Har du alltid motivation till att gå upp på morgonen?
Nej, du bara gör det eller hur?
Det samma borde gälla för hur du tränar din kropp.
Du måste sluta leta efter motivationen, ta bar tag i det och börja träna!

Slingrande köer, fullspäckade scheman och ständigt tickande klockor – så ser vardagen ut för många av oss. Men mitt i detta virrvarr av åtaganden och stress väljer vi ändå att ge vår kropp en chans att andas. Trots att dagarna kan vara en strid av att bocka av punkter på en lista, tar vi oss tiden att klä om, snöra på oss skorna och sätta igång.

Det är som om träningen är vår fristad, ett andningshål mitt i kaoset. För i världen av kalendrar fulla av möten och meddelanden som aldrig slutar strömma in, är träningen ett beslut som vi faktiskt kan kontrollera. Det är ett påstående att vi är värda detta ögonblick för oss själva, oavsett hur hektiskt livet än kan vara.

Så där står vi, med svetten som pärlar sig på pannan och hjärtat som pumpar i takt med musiken i hörlurarna. Vi är beviset på att motivationen inte alltid behöver vara konstant, och att uthållighet är mer än att bara vilja. Det handlar om att göra, att ge sig själv det som behövs, även när tiden är knapp och utmaningarna är många.

Så när du ser någon pressa sig själv på gymmet eller på löprundan efter en lång arbetsdag, kom ihåg att det inte är bara träning. Det är ett bevis på att människor kan hitta sin egen styrka mitt i det som ibland kan kännas som en överväldigande värld. Det är ett påminnelse om att vi kan forma vår väg, även när omständigheterna försöker forma oss.

Dela detta inlägg:

Relaterade inlägg